Wandelgroepen

Ben je op zoek naar een manier om verantwoord en ontspannen in beweging te komen? Of je nu een topsporter bent of nog nooit hebt gesport, wandelen is een geweldige manier om je beter te voelen en in beweging te komen. En het beste van alles is dat ik je gedurende het wandelen intensief zal begeleiden en coachen, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je nog niet zo ervaren bent.

Wandelen heeft een positief effect op zoveel verschillende aspecten van je leven, van het verminderen van sombere gevoelens tot het opbouwen van je conditie en het voorkomen van overgewicht! Daarom bied ik je een geweldige wandelgroep. Op woensdagochtend om 10 uur lopen we tussen de 6 en 8 kilometer, gezamenlijk gezellig op met de sportief wandelen groep. Na die 6 of 8 kilometer gaat de wandelgroep voldaan naar huis en de sportief wandelen groep gaat nog even door, dan maken we vaak de 10 kilometer vol. De woensdagochtend groep is dus een gecombineerde groep waar uiteindelijk na anderhalf uur de sportief wandelen groep nog even doorgaat.

Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt hebben voordat je je aanmeldt, dan help ik je graag verder. Je kunt me bereiken via 06-51140603 of via magriet@kameleon-loopbegeleiding.nl.