Businessrunning

Hulpmiddel voor teambuilding en relatiebeheer

zakelijk rennenBusiness-running is bij uitstek een commercieel hulpmiddel om aan individueel relatiebeheer te doen en is vele malen effectiever dan het organiseren van bijvoorbeeld een netwerkbijeenkomst of een beurs. In twaalf weken tijd zijn er volop mogelijkheden om intensief aan teambuilding en relatiebeheer te doen en actief te netwerken. Uit ervaring weet ik dat het zeer inspirerend is om met collega’s of andere ondernemers te sparren over je bedrijf, de economische ontwikkelingen en kansen die deze ontwikkelingen met zich meebrengen. Ook is het gemakkelijker is om echt met elkaar in gesprek te gaan als je dat buiten en in een ongedwongen sfeer kunt doen.

Ik noem deze vorm van samen hardlopen Business Running.

 

Verantwoord sporten en verbeter contacten

Kameleon Loopbegeleiding wordt gedreven door een voorliefde voor lopen in de meest ruime zin van het woord. Dus zowel hardlopen als wandelen, in een groep of individueel, voor gezonde mensen en mensen die gezond of gezonder willen worden en zowel lichamelijk als geestelijk.

Ik denk namelijk dat lopen alleen maar goed kan doen, mits natuurlijk medisch verantwoord. Juist in overleg met de artsen blijkt er vaak veel mogelijk en ook veel resultaat te behalen. Die mogelijkheden en resultaten zie ik ook voor het bedrijfsleven. En dan heb ik het nog niet eens over het algemene welzijn van de deelnemers, dat daardoor zeker bevorderd wordt.

Uit ervaring is inmiddels wel gebleken dat lopen een prima manier is om het onderlinge contact te verbeteren, bijvoorbeeld tussen medewerkers van een bedrijf, of tussen ondernemers van verschillende bedrijven.

Werken naar een doel

Met enthousiaste deelnemers samen te gaan trainen voor een bepaalde loop, bijvoorbeeld de Stadsloop, de 4-Mijl, de Zeemijlenloop of welke loop dan ook. Eventueel kan dat ook gekoppeld worden aan een goed doel.

Dit is dan ook meteen een mooie gelegenheid om via shirtreclame uw bedrijfsnaam of bedrijfsnamen onder de aandacht te brengen, er is dan in ieder geval sprake van een gezond bedrijf!

Afhankelijk van het niveau van de deelnemers en het gekozen doel, stel ik in overleg een programma samen. Een trainingsprogramma van ongeveer 12 keer (dus zeg maar 12 weken 1x in de week) is een mooie basis om het doel te behalen.

zakenman rent met koffer

 

De resultaten van Business Running kunnen dus behaald worden op heel veel verschillende gebieden:

  • Verbetering van de gezondheid, conditie en welzijn van u, uw medewerkers of collega-ondernemers.
  • Teambuilding.
  • Verstevigen van uw individuele relaties.
  • Naamsbekendheid door sponsoring of shirtreclame.
  • Uitbreiding of versteviging van uw netwerk.
  • En misschien wel het minst meetbaar maar het meest lonend: inspiratie en motivatie.

Ik verzeker u dat mijn enthousiasme blijvend zal zijn, ook tijdens de mogelijke gesprekken, trainingen en prestatieloop. Tevens hoop ik dat mijn verhaal uw interesse heeft gewekt ik met u een afspraak mag maken voor een verdere uitwerking.