Hardgroepen

Ben je op zoek naar een leuke en gezellige loopgroep? Dan moet je bij Kameleon zijn! We hebben zowel in Uithuizen als in Eenrum een enthousiaste groep mensen die allemaal van hardlopen houden.

Hier gaat het niet alleen om het lopen zelf, maar vooral om het plezier hebben en de gezelligheid. We zijn een gemoedelijke groep waar iedereen welkom is. Dus of je nou recreatief wilt lopen, aan wedstrijden wilt meedoen, of gewoon lekker wilt trainen aan je conditie, bij ons kan het allemaal.

De trainingen zijn zo opgebouwd dat iedereen op zijn eigen niveau kan sporten. Of je nu een ervaren loper bent of net begint, voor een ieder is een gevarieerd aanbod aan oefeningen. Je kunt dus op je eigen tempo meedoen.

In de wintermaanden trainen we vooral binnen de bebouwde kom, maar in de zomerperiode gaan we lekker het buitengebied in. Zo heb je altijd afwisseling in je trainingen!

Als je nog twijfelt of onze loopgroep iets voor jou is, kom dan gerust een paar keer vrijblijvend meetrainen. Je bent van harte welkom! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Magriet Taselaar op 06-51140603.

Dus waar wacht je nog op? Trek je schoenen aan en kom gezellig met ons meelopen!