Loopgroepen

Enthousiaste loopgroepen van Kameleon

Zowel in Uithuizen als in Eenrum heeft Kameleon-Loopbegeleiding een enthousiaste loopgroep. Het plezier hebben in het lopen staat bij ons voorop en er heerst dan ook een gemoedelijke ontspannen sfeer. Hardlopen is een individuele sport, maar je merkt dat als je samen traint en gaat deelnemen aan wedstrijden, plezier en prestatie hand in hand gaan.

Bij onze loopgroepen hebben we lopers die uitsluitend recreatief lopen, lopers die ook graag mee doen aan wedstrijden, lopers die vooral komen voor de gezelligheid en ook lopers die werken aan hun conditie. Voor zowel de starter als ervaren loper is er een gevarieerd aanbod aan oefeningen. De trainingen zijn zo ingedeeld, dat iedere loper goed aan zijn trekken komt en in zijn eigen tempo kan sporten.

In de wintermaanden wordt er vooral binnen de bebouwde kom gelopen. In de zomerperiode wordt er meer in het buitengebied getraind.

Je bent van harte welkom om een paar keer vrijblijvend mee te trainen, kom gerust langs of neem contact op met Magriet Taselaar (06-51140603).

Kijk voor meer info op de website van Loopgroep-Kameleon

Loopgroep Kameleon
Loopgroep Kameleon
Loopgroep Kameleon
Loopgroep Kameleon
Loopgroep Kameleon
Loopgroep Kameleon