Gisteravond zijn er door de overheid aanvullende maatregelen afgekondigd welke het sporten de komende weken zullen beïnvloeden.De afgelopen maanden heb ik geprobeerd de activiteiten zoveel mogelijk doorgang te laten vinden. Helaas biedt de huidige regelgeving daar geen ruimte meer voor en zullen we alle sporten de komende weken moeten stoppen.Ik probeer via social media en mail zoveel mogelijk contact met jullie te houden en omgekeerd is dat ook helemaal geen probleem.Mochten er mensen zijn die graag een trainingsschema willen of attributen willen lenen, of iets anders ( samen hardlopen, wandelen, bootcampen, met niet meer dan 2 personen in totaal natuurlijk) stuur mij even een mailtje.Ik wens jullie uit de grond van mijn hart hele goede weken toe en een gezond 2021 en hopelijk zien wij elkaar weer na 19 januari.